Viitor european: integrare

POCU 101916

OFERTA FORTA DE MUNCA PERSOANE AFLATE IN GRUPUL TINTA

 

Va facem cunoscut faptul ca UAT Comuna Barca, implementeaza proiectul POCU 101916 : „Viitor European: Integrare”

Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020

Axa prioritară 4: „Incluziunea socială și combaterea sărăciei”

Obiectivul tematic 9: Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare

Prioritatea de investitii 9.ii: Integrarea socio-economică a comunităților marginalizate

Obiectivul specific 4.2: Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitățile marginalizate(non-roma), prin implementarea de măsuri integrate

Contract nr.: POCU/20/4/2/101916

Beneficiar: Comuna Bîrca, Județul Dolj

Parteneri: P1: Liceul Teoretic Adrian Păunescu Bârca, P2: 4Mare Elisium SRL-D, P3: Institutul de Economie Națională

 

Beneficiarii acestui proiect sunt 770 de persoane participanti la sesiuni de consiliere si mediere pe piata muncii din care 602 persoane au participat la programe de FPC(calificare), in diverse meserii si calificari.

Angajatorii interesati isi pot inainta oferta de locuri de munca / pot participa la intilniri cu membrii GT organizate de catre expertii din echipa de proiect.

Pentru informatii suplimentare sunati de luni – vineri intre orele 8-16 la numarul de telefon 0251356214, 0749191101 sau email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 Axa prioritară 4: „Incluziunea socială și combaterea sărăciei” Obiectivul tematic 9: Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare Titlul proiectului: „Viitor European: Integrare” ID proiect: POCU/20/4/2/101916 Beneficiar: Comuna Bîrca, Județul Dolj Conţinutul acestor materiale aferente site-ului nu reprezintă obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, vizitati www.fonduri-ue.ro

Please publish modules in offcanvas position.